За хидратацията и естествената сияйност.

В който и сезон да сме на кожата ни и е нужна влага. Добре хидратираната кожа изглежда млада, свежа, плътна и сияйна, независимо в коя декада от живота си сте. През лятото слънцето води до фотостареене, зимата вятърът и студът изсушават. Ако искате кожата ви да е по младежки свежа, хидратирайте!

1. Водата е част от живота, клетките в тялото ни имат нужда от вода за да функционират добре, кожата също. Пийте вода! Тя дава живот, добре хидратираното тяло излъчва младост и жизненост. Определете си минимално количество вода (8 чаши) на ден, което се стремете да изпиете. Така ще сте сигурни, че сте направили най-доброто за себе си.

2. Използвайте богати хидратиращи кремове. Вече има много фирми на пазара, които произвеждат кремове на базата на нови технологии и съставки, даващи максимална влага на кожата. В клиниката работим с козметични линии, които могат да подобрят хидратацията на кожата и да възстановят водния баланс до 93 процента. Много е важна работата на всички нива. С подобни терапии или домашна грижа ще се поглезите, ще релаксирате, а ще имате и полза.

3. Лично аз смятам, че най-доброто за кожата е да бъде хидратирана отвътре, освен по изброените по-горе начини. Има много видове мезотерапия за хидратиране, но засега най-ефикасна остава мезотерапията с хиалуронова киселина или т. нар. мезолифт. Чиста хиалуронова киселина навлиза дълбоко и всяка нейна молекула привлича хиляда молекули вода. Клетките на кожата се изпълват с жизненост, процесите протичат безпрепятствено.

Сега на пазара се появява най-доброто! Жуведерм Волайт. Той е новият дългоочакван продукт на фирма Алерган. „Най-малкото дете“ от продуктите в семейството на Вайкрос технологията, но с не по-малко качества и приложения от Жуведерм Волума, Жуведерм Волифт и Жуведерм Волбела.

Volite е специално създаден продукт за изключителна хидратация на кожата, еластичност и мекота на излъчването. Революционното за Volite е, че само след една процедура резултатите са с изключителна продължителност – над 6 месеца.

С какво този продукт е по-различен от другите на пазара?

Този нов продукт от семейството на JUVÉDERM® Allergan е създаден на базата на кръстосано свързани вериги хиалуронова киселина. Volite също разполага със спецификите на VYCROSS технологията – патентован баланс между късо и дълговерижна хиалуронова киселина, с изключително ефективно свързване с BDDE. Осигурява висока кохезивност на продукта, за да може той да запазва формата си и да не мигрира при инжектиране. Здравата мрежа от хиалуронова киселина е резистентна на механизмите на деградация.

Продуктът е специално създаден за по-малко отоци след манипулацията и дълготраен ефект, а технологията използва хомогенен гел за естествено излъчване. Благодарение на тези си качества технологията VYCROSS осигурява:

– По-голяма продължителност на ефекта;

- Гел с гладка консистенция за естествено усещане и излъчване;

- Минимален оток след манипулацията, което позволява на пациента бързо да се върне към ежедневните си анганжименти;

- Наличието на лидокаин осигурява изключителен комфорт по време на манипулацията.

Жуведерм Волайт не е просто мезотерапия! Той е продукт, който дълбоко и дълготрайно хидратира кожата като в същото време и позволява да бъде стегната, сочна и по-плътна. Жуведерм Волайт отлично подготвя кожата за последващи терапии за възстановяване на загубения обем с филъри и няма противопоказания за сезона, в който да се използва.

Процедурата с Volite е равностойна по ефект на 3 процедури с познатия мезолифт. Резултатите обаче са налице само след една единствена процедура!

Изравняване на тена, подобряване текстурата на кожата и еластичността й – това са едни от първите промени, които пациентите забелязват. Освен това формулата на Volite дава многократно по-голяма защита от свободните радикали, които увреждат кожата.

96% от пациентите забелязват драстична промяна още първия месец след процедура с Volite. Начинът на инжектиране на продукта гарантира прецизност в работата – дискомфортът, отоците и синините са сведени до минимум! Продуктът се инжектира с изключително тънка игла от ново поколение, което гарантира комфорт и минимална болка.

Естественият вид е водещото мото при процедурата с Volite. А замисълът на продукта е да гарантира всички тези предимства, но с продължителност на ефекта над 6 месеца само с една процедура!

16111781_10207901998570229_841274264_n

 

За да научите повече за моята работа или да се доверите на професионалната консултация с естетичен дерматолог, свържете се с нас на тел. 0700 11 800.