Коледно пожелание към всички

Ето и тази година сме в началото на декември, а когато дойде началото на декември, годината си е отишла. Добра или лоша, към края си е и слава Богу, защото в нас се поражда надежда за следваща по-хубава и по- успешна. Надеждата е онова неопределено чуство, което те прави и по-добър и по- търпелив. Вярваш в новото начало, вярваш в чудесата на природата, в собствените си сили. Планове, задачи, развитие, слагаш картите на масата и искаш! От себе си, да си по-добър човек, да постигаш повече, да си по-удовлетворен. От хората около себе си , да са толерантни, разбиращи, любящи.

Каква година изпращам? Изпълнена с радости и тревоги, с надежди и обезсърчения, с победи и трудности. Каквато и да беше, обичам я! Обичам всичките мигове прекарани с вас, моите пациенти, обичам трудностите и предизвикателствата, които имах. Обичам местата, които посетих и приятелствата, които създадох! Обичам семейството си, което ме изпълва с любов! Миговете на щастие, радост и пълнота. Обичам и миговете на тревога, проблемите и страховете.

Всичко това, защото знам, че предстоящата 2018 ще е прекрасна, че ме чакат предизвикателствата на живота, които обожавам. Знам, че има непосетени красиви места по света, приятели, с които да изпия чаша вино, непрочетени книги, които да ми доставят удоволствие , стълби за изкачване, върхове за катерене!

И сега, когато я очакваме нетърпеливо искам да се обърна към вас и с цялото си сърце да ви пожелая да имате една здрава 2018 година, изпълнена с благоденствие! Обичам я тази дума и като че ли тя е много подходяща като пожелание в навечерието на Коледа!

Благоденствие!

В нея е събрано всичко, от успешност до благосъстояние, от удовлетворение до щастие, от добруване до блаженство. Всички ние искаме това!

Бъдете щастливи!

Желая ви Благоденствие!

Ваша,

Родина Денкова